Info om Specialpuljen

Som følge af coronakrisen har en enig bestyrelse i Jysk Energi A.m.b.a. besluttet at lave en ekstra udlodning på op til 3 mio. kr. for at støtte kultur- og foreningslivet, som også er ramt økonomisk pga. følgerne af coronaudbruddet.
Specialpuljen er rettet mod dækning af driftstab og øvrige økonomiske konsekvenser af krisen, så kultur- og foreningslivet i området har bedre betingelser for at bestå.

Grundet sammenfald med DGI & DIFs coronapulje, har Jysk Energi besluttet at udsætte sagsbehandlingen af specialpuljen til august.
På den måde undgås dobbeltdonationer, så alle ansøgere kan få den bedst mulige sagsbehandling.

Husk der er deadline for ansøgninger til puljen den 1. juni 2020!

Læs mere her

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv