Specialpuljen

Som følge af coronakrisen har en enig bestyrelse i Jysk Energi A.m.b.a. besluttet at lave en ekstra udlodning på op til 3 mio. kr. for at støtte kultur- og foreningslivet, som også er ramt økonomisk pga. følgerne af coronaudbruddet.

Specialpuljen er rettet mod dækning af driftstab og øvrige økonomiske konsekvenser af krisen, så kultur- og foreningslivet i området har bedre betingelser for at bestå.

Bemærk! Puljen er uddelt. Se modtagerne via linket. 

Hvem kan få sponsorat?
Øvrige kriterier som tillægges vægt ved udlodningen:

Specialpuljen kan maksimalt søges én gang pr. forening. Det er Jysk Energi A.m.b.a.s sponsorudvalg, der bestemmer, hvem der tildeles støtte. Ansøgningsfristen er 1. juni 2020.

Vi støtter ikke

Sådan ansøger du:

Udfyld vores formular, som du kan tilgå her fra siden indtil d. 1. juni 2020. Efter korrekt udfyldning, vil du modtage en autogenereret mail, som kvittering på vores modtagelse.

Bemærk, at mailen eventuelt kan blive fanget i dit spamfilter. Bemærk også at du skal sende ansøgningen senest en halv time efter, at du åbner formularvinduet. Hav derfor din ansøgning klar i Word, og klip længere tekster ind i formularen.

Tildeles du støtte, bliver du kontaktet, så udmøntning af støtten kan aftales nærmere. Kommer du ikke i betragtning til støtte, modtager du et afslag på mail – uden begrundelse for afslaget. 

Donationerne bliver offentliggjort i august.