Specialpuljen 2022

Ansøgningsvinduet er åbent fra 15. august til 15. september 2022.
Passion smitter. Det er inspirerende at møde nogen, der har det, og det er en fantastisk følelse at få det. Om det er passion for at strikke, køre BMX, spille rollespil eller måske bare passion for fællesskabet i din by, betyder ikke så meget som passionen i sig selv. Vi vil meget gerne støtte de klubber og foreninger som bringer passion til Vestjylland.

Jysk Energis bestyrelse har derfor afsat 1.000.000 kr. til at støtte klubber og foreninger, som skaber enten noget helt unikt, sammenhold eller tilflytning. Det kræver stor vedholdenhed og passion at skabe noget unikt, så hvis din klub eller forening lige skal bruge et ekstra skub, kan vi hjælpe. Der er åbent for ansøgninger indtil 15. september.

Ansøgningsskemaet bliver tilgængeligt her fra d. 15. august.

Om puljen

I Vestjylland lider mange mindre byer under at borgerne flytter til steder, hvor der er andre eller flere muligheder. Nogle byer har bremset den udvikling ved at skabe et sammenhold eller en unik mulighed, som samler byen om en passion og et fællesskab.

Det synes Jysk Energis bestyrelse er værd at belønne, så helt ekstraordinært har vi valgt at afsætte 1.000.000 kr. i en specialpulje til at støtte formål, der kan hjælpe med at puste til passionen i hele vores forsyningsområde.

Tidligere på året afsatte Jysk Energis bestyrelse 2.000.000 til energibesparende formål i en lignende specialpulje og det er væsentligt at pointere at disse specialpuljer IKKE kommer til at påvirke vores normale sponsorpuljer, som vi tager imod ansøgninger til i oktober og april.

Ansøgningsskemaet bliver tilgængeligt øverst på siden d. 15. august, og vi opfordrer alle, der har noget unikt eller sammenholdsskabende på tapetet til at ansøge- Held og lykke.

 

Størrelse: 1 mio. kroner
Ansøgningsfrist: Fristen udløber torsdag d. 15. september 2022
Forventet svar på ansøgning: Medio oktober

Kriterier

Desuden skal ansøgningen direkte omhandle mindst en af følgende tre emner:

Øvrige kriterier som tillægges vægt ved udlodningen:

Bemærk: En andelshaver er enhver ejer eller lejer af en bolig eller virksomhed i det grønne område på oversigten. 

Vi støtter ikke:

Sådan ansøger du:

Udfyld vores formular, som du kan tilgå her fra siden indtil d. 15. september 2022. Efter korrekt udfyldning, vil du modtage en autogenereret mail, som kvittering på vores modtagelse.

Bemærk, at mailen eventuelt kan blive fanget i dit spamfilter. Bemærk også at du skal sende ansøgningen senest en halv time efter, at du åbner formularvinduet. Hav derfor din ansøgning klar i Word, og klip længere tekster ind i formularen.

Tildeles du støtte, bliver du kontaktet, så udmøntning af støtten kan aftales nærmere. Kommer du ikke i betragtning til støtte, modtager du et afslag på mail – uden begrundelse for afslaget. 

Donationerne bliver offentliggjort. 
Spørgsmål til ansøgning rettes til Agnete Støjberg på asa@jyskenergi.dk