Om puljen

I Vestjylland lider mange mindre byer under at borgerne flytter til steder, hvor der er andre eller flere muligheder. Nogle byer har bremset den udvikling ved at skabe et sammenhold eller en unik mulighed, som samler byen om en passion og et fællesskab.

Det synes Jysk Energis bestyrelse er værd at belønne, så helt ekstraordinært har vi valgt at afsætte 1.000.000 kr. i en specialpulje til at støtte formål, der kan hjælpe med at puste til passionen i hele vores forsyningsområde.

Tidligere på året afsatte Jysk Energis bestyrelse 2.000.000 til energibesparende formål i en lignende specialpulje og det er væsentligt at pointere at disse specialpuljer IKKE kommer til at påvirke vores normale sponsorpuljer, som vi tager imod ansøgninger til i oktober og april.

Ansøgningsskemaet bliver tilgængeligt øverst på siden d. 15. august, og vi opfordrer alle, der har noget unikt eller sammenholdsskabende på tapetet til at ansøge- Held og lykke.

Størrelse: 
Ansøgningsfrist: Fristen udløber 
Forventet svar på ansøgning:

Ansøgningsskemaet bliver tilgængeligt, når puljen åbner

Kriterier

Desuden skal ansøgningen direkte omhandle mindst en af følgende tre emner:

Øvrige kriterier som tillægges vægt ved udlodningen:

Bemærk: En andelshaver er enhver ejer eller lejer af en bolig eller virksomhed i det grønne område på oversigten. 

Vi støtter ikke:

Sådan ansøger du:

Klik her for at gå til ansøgningsskemaet

Udfyld vores formular, som du kan tilgå her fra siden indtil d. 15. september 2022. Efter korrekt udfyldning, vil du modtage en autogenereret mail, som kvittering på vores modtagelse.

Bemærk, at mailen eventuelt kan blive fanget i dit spamfilter. Bemærk også at du skal sende ansøgningen senest en halv time efter, at du åbner formularvinduet. Hav derfor din ansøgning klar i Word, og klip længere tekster ind i formularen.

Tildeles du støtte, bliver du kontaktet, så udmøntning af støtten kan aftales nærmere. Kommer du ikke i betragtning til støtte, modtager du et afslag på mail – uden begrundelse for afslaget. 

Donationerne bliver offentliggjort. 
Spørgsmål til ansøgning rettes til Agnete Støjberg på asa@jyskenergi.dk