Bredbåndspuljen 2021 åbner for ansøgninger

Nu kan initiativrige danskere igen skabe deres egne bredbåndsprojekter, i håb om at få støtte fra puljen med 100 mio. kroner.

Puljen uddeler midler efter en pointmodel med 7 forskellige forhold. Projektejere kan med fordel optimere deres pointscore, for at få del i puljen. Eksempelvis er det nu en stor fordel, hvis projektet skal rulles ud på en af de danske småøer. Desuden er den optimale projektstørrelse faldet fra 50 til nu 30 deltagere. Og sluttelig kan man nu medtage 5 % deltagere med en før-hastighed op til 20 Mbit/s.

Kom til informationsmøde om Bredbåndspuljen

Overvejer I at organisere et bredbåndsprojekt, så I kan få hurtigt bredbånd i jeres lokalområde? Så kan det være relevant at deltage i ét af Energistyrelsens informationsmøder om Bredbåndspuljen.

På møderne vil Energistyrelsen gennemgå ansøgningsproces og rammer for Bredbåndspuljen 2021.

I Midt- og Vestjylland finder mødet sted på Holstebro Bibliotek tirsdag den 8. juni klokken 17-19.

Tilmelding

I tilmelder jer ved at sende en mail til tele@ens.dk med oplysning om det fulde navn på den person, der ønsker at deltage, samt en mailadresse, så deltageren kan kontaktes, hvis der er behov for det.

Bemærk: Der arrangeres også et online møde torsdag den 3. juni med tilmeldingsfrist den 1. juni.

Læs mere om Bredbåndspuljen 2o21 her

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv