Omkostningsneutralt skifte til certificeret grøn energi

Zinkpower er en førende spiller på det europæiske marked for varmforzinkning og metaloverfladebehandling til industri og byggeri. Koncernen har for nylig etableret sig i Danmark med produktion i Odense og Holstebro.

Selvom Zinkpower hører til i den tunge industri, så bliver der satset på innovative og bæredygtige løsninger i produktionen. Varmforzinkning kræver et stort strømforbrug, der især bliver brugt til at smelte zinken.
Direktør Niclas Adelsparre fortæller:

”Vi vil gerne være på forkant med både udvikling og skærpet lovgivning. Det var derfor helt oplagt at vælge en CO2 neutral løsning med en certificeret grøn elaftale med Jysk Energi.”

Prisen på den certificerede grønne strøm, fra fx vindmøller, er dyrere end traditionelt fremstillet strøm.
Hos Zinkpower forventer de dog at investeringen vil blive omkostningsneutral, da en del af aftalen med Jysk Energi omfatter gennemførelse af energioptimerende tiltag. Så prisen på den enkelte kilowatttime stiger, men der bliver behov for færre af dem.

”Når man har et strømforbrug svarende til forbruget i en mellemstor provinsby, så kigger man naturligt nok lidt ekstra på sin elaftale. Vi er glade for at tage ansvar i den grønne omstilling og så vil jeg gerne takke Jysk Energi for en god rådgivning og det helt rette produkt for vores virksomhed” slutter direktør Niclas Adelsparre.

  • Fakta om Zinkpower:
    Beskæftiger 150 medarbejdere i Danmark fordelt i Odense og Holstebro.
    Beskæftiger i alt over 3.000 medarbejdere fordelt på 50 fabrikker i 13 lande.

 

  • Fakta om Jysk Energi koncernen:
    Beskæftiger cirka 70 medarbejdere med udgangspunkt i Holstebro.
    Koncernen leverer strøm til både private og erhverv i hele Danmark.

 

 

Er din virksomhed også interesseret i en fordelagtig elaftale?
Så kontakt Salgschef Peter Schleicher:
Email: psc@jyskenergi.dk
Telefon: 96 11 10 63

Del denne artikel

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv