Padel-iværksættere indgår sponsoraftale med Jysk Energi

Jysk Energi har indgået en sponsoraftale med Padelzone, så det nybyggede padel-anlæg på Sletten i Holstebro bliver døbt JYSK ENERGI PADEL ZONE. 
Følgende tekst er skrevet af ejerne:

Vi er oprigtig glade og stolte over samarbejdet med Jysk Energi.
JYSK ENERGI PADEL ZONE skal være et samlingspunkt på flere planer. Med Jysk Energi ombord har vi fået en arenasponsor, der er en aktiv medspiller både på og udenfor banen.

I hele processen har Jysk Energi budt ind med konstruktive forslag til hvordan centret kan komme alle til gavn. Vi har flere gange haft besøg af medarbejdere fra Jysk Energi, som var nysgerrige på projektet og tidsplanen. Resultatet taler for sig selv. Vi er pt. Danmarks største nybyggede padelcenter med 4 double baner og mere end 9 meter til loftet.

Vi har højt til loftet og plads til alle. Vi ønsker at JYSK ENERGI PADEL ZONE, skal være et sted, hvor man kommer forbi, også selvom man ikke skal spille. Vi har plads og faciliter til at have mange gæster og tilskuere. Vi håber, at de aktive spillere kommer lidt før deres bookingtid og bliver hængende i JYSK ENERGI-loungen efterfølgende.
Mangfoldigheden i padelsporten er fantastisk. Det tager meget kort tid at lære, men lang tid at mestre. Det er socialt, sjovt, hyggeligt og konkurrencebetonet – Og alle kan være med.


Fra venstre: Anders Alsen, Christian Alsen, Stinna Briks, Casper Daather (alle medejere af Padelzone) samt Thomas Eilskov fra Jysk Energi.

Konkurrenceelementet kan fange de fleste og derfor har vi også indrettet en Wall Of Fame selfievæg. Her kan man efter kampen tage et hurtigt foto med sine medspillere, og derefter hashtagge #jyskenergipadelzone og deltage i de månedlige konkurrencer om en gratis re-match.

I JYSK ENERGI PADEL ZONE bliver der også mulighed for at udvikle og vedligeholde sit erhvervsnetværk.
I centret er der indrettet mødefaciliteter til 20-30 deltagere, moderne omklædningsfaciliteter og cateringsservice med Restaurant Sprød som partner.

”Hos Jysk Energi kan vi godt lide at støtte nye initiativer, der giver folk i området rig mulighed for at dyrke sport. Der vil blive spillet mange gode dueller og forme sig mange nye aktive venskaber i Jysk Energi Padel Zone”, fortæller Thomas Eilskov Jensen fra Jysk Energi.

Vi glæder os meget til samarbejdet og til at byde velkommen indenfor i JYSK ENERGI PADEL ZONE
For mere information kontakt en af følgende ejere:

Casper Daather – Telefon: 51940910
Christian Alsen – Telefon: 28800905
For spørgsmål vedrørende Jysk Energi, kontakt Torben Antonsen på telefon: 96111003

Del denne artikel

Hvad har du brug for hjælp til?

Hvad er forskellen på og
?

Elprodukter med ét blad er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug.

Elprodukter med to blade blade er baseret 100 pct. på vedvarende energikilder, da vi køber certifikater svarende til hele dit elforbrug. Vi har derudover lavet klimatiltag, som gør, at udledningen af CO2 og andre drivhusgasser reduceres svarende til den energi, du forbruger.

Du får dog ikke leveret ren grøn strøm [el. vindstrøm, solenergi osv.] i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet.

Fibernet
Privat
Fibernet
Erhverv
Gå til
Privat
Gå til
Erhverv

Privat

Erhverv